Antika kakelugnar för koja och slott

Intresset för antik inredning har ökat och hos oss kan du hitta antika kakelugnar som kommer att passa perfekt för ditt hem. En kakelugn blir en vacker, trevlig och användbar detalj, oavsett om du väljer att placera den i en stuga, en funkisvilla eller på en herrgård.

I dag finns det ett stort intresse för antika kakelugnar och vi monterar ugnar i hela södra Sverige. En del kanske har en gammal kakelugn stående, men om du inte har det finns det kakelugnar att tillgå på vårt lager. Det att köpa en kakelugn blir en investering som du kan njuta av, både visuellt och genom den bekväma värmen den sprider.

Vi monterar kakelugnar i både stugor och slott, dessa vackra ugnar smälter nämligen in i vilken miljö som helst. Hos oss kan du välja bland en mängd kakelugnar i olika färger, mönster och storlekar, så det blir inte svårt att hitta en antik kakelugn som passar för just ditt hem. Vi hjälper dig gärna hitta rätt ugn som motsvarar dina behov, önskemål och förutsättningar.

Om du vill bli en stolt ägare av en antik kakelugn är det bara att ta kontakt med oss. Vi erbjuder ugnar av hög kvalitet till bra priser och våra professionella hantverkare ser självklart till att den monteras på korrekt sätt i ditt hem.

Helges Kakelungs Service   |   Skepperöd 8201   |   242 96 Hörby   |   0415 - 600 61   |   0708 - 30 98 51   |  Vi finns på facebook  helgeskakelugnsservice@onnekop.se