Renovera kakelugn

Låt oss renovera din kakelugn och återskapa ugnens forna glans

En kakelugn är ett mästerverk och sprider både värme och skönhet i hemmet. Ugnarna finns både i små och stora hem, i stugor och på slott och har ofta varit med ett tag. En kakelugn behöver lite omsorg ibland och våra erfarna hantverkare kan på ett skonsamt sätt renovera din kakelugn. Efterfrågan på kakelugnar har ökat och allt fler önskar att låta renovera sina kakelugnar, vilket är vårt specialistområde. En kakelugn är en vacker del av inredningen och om den fungerar blir den även en effektiv uppvärmningskälla. Ugnen sprider nämligen en skön och bekväm värme.

Vi har lång erfarenhet av att renovera kakelugnar

Vi har lång erfarenhet av att renovera kakelugnar och vi har mästerbrev från Sveriges Hantverkarråd vilket kan vara en trygghet för dig som verkligen vill att din kakelugn får den behandling som krävs. Vi är även vana vid att arbeta i antika och känsliga miljöer och har renoverat kakelugnar på både herrgårdar och slott.

På vårt lager finns mängder av reservdelar för olika kakelugnar, vilket gör att vi kan renovera och reparera de flesta kakelugnar. Vi har även tillbehör som gnistgaller, skyddsplåt till golv eller annat som behövs för att skapa en trygg miljö kring din kakelugn.

Ta gärna kontakt med oss för mer information eller för att boka en renovering. Kom ihåg att ROT bidraget gäller vid renovering av kakelugnar.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå